Jouw toekomst, onze expertise

Geregistreerd arbeidsdeskundige Lisa van den Broek is samen met Clemens van Gemert (re-integratiespecialist, eigenaar Riforce) initiatiefnemer en eigenaar van Adaptify.

Vanuit haar ruime ervaring als re-integratiespecialist binnen het 1e en 2e spoor heeft Lisa een brede blik op re-integratie. Ze weet wat er aan een arbeidsdeskundig rapport en -advies voorafgaat en wat er daarná bij komt kijken. Dit blijkt onder meer uit de concrete adviezen die je ontvangt in het arbeidsdeskundig rapport.

Opleiding
  • Arbeidsdeskundige (post-hbo)
  • Jobcoach (hbo)
  • Bachelor Pedagogiek (hbo)
Ervaring
  • Arbeidsdeskundige bij Riforce
  • Re-integratiespecialist bij Riforce
  • Re-integratiespecialist bij Arbo Support
  • Trainer bij Elan Training
  • Begeleider jeugdzorg/gehandicaptenzorg bij Active 4 You

 

Lisa van den broek

Onze visie

Icon drie trajecten

Samen richting bepalen

Bij een langdurig ziekteproces krijgen werkgever en werknemer te maken met regels en voorwaarden van de overheid. Lisa: ‘Het werk van een arbeidsdeskundige hangt samen met wettelijke kaders. Dat is onvermijdelijk. Maar het mooie is dat het werk meer kan betekenen dan dat. In mijn aanpak hecht ik waarde aan het verbinden van elkaars belangen, zodat we samen richting bepalen.’

Icon keurmerk

Professionaliteit

Lisa volgde een beroepsopleiding Arbeidsdeskundige en is gediplomeerd arbeidsdeskundige. Omdat ze haar vak en haar klanten serieus neemt staat ze ingeschreven als registerarbeidsdeskundige. Ze is aangesloten bij het tuchtcollege van de beroepsgroep (Beroepscollege-register arbeidsdeskundigen: SRA).

Icon gelukkig

Ervaring en drive

Het is een persoonlijke drive: in haar eigen omgeving zag Lisa wat het met een mens doet als je niet kunt meedraaien in het werkende leven, maar dat wel heel graag wilt. Kunnen werken is een groot goed. Want werken gaat niet alleen om brood op de plank, maar ook om zingeving en om meedoen in de maatschappij.

Icon reintegratie

Erkennen van emoties

Het (tijdelijk) verliezen van de gezondheid en werkvermogen kan leiden tot gevoelens van rouw en verlies bij een werknemer. Lisa: ‘Ik vind het van belang om hier ruimte voor te geven. Ik ben er van overtuigd dat er geen nieuwe houding naar de toekomst zal ontstaan voordat iemand in staat is om zijn of haar huidige situatie en de bijhorende emoties te erkennen.’

Jouw adviseurs bij Adaptify

Lisa van den broek

Lisa van den Broek

Arbeidsdeskundige | Directeur
Lisa van den broek

Clemens van Gemert

Sales | Directeur
1095,- met een doorlooptijd van 4 weken

Start nu je arbeidsdeskundig onderzoek

Heb je een vraag of wil je advies, bel dan met een onze arbeidsdeskundigen: 088 304 144 of vul het contactformulier in.